Anja Toft Enderslev blev Årets Torsk 2022

Da Furesø Erhvervsforening 27. oktober holdt det årlige torskegilde med netværk, middag og politikerdebat sluttede aftenen med uddeling af foreningens årlige hæderspris Årets Torsk. En pris foreningen har tildelt et medlem siden 1926.

I år gik prisen til Anja Toft Enderslev, der er leder af Børnehuset Siv – et helt unikt dagtilbud med særlige hygiejniske rammer for 0-6-årige børn med nedsat immunforsvar, da Børnehuset Siv er det eneste af sin art i Danmark.

Bestyrelsen motiverede bl.a. udnævnelsen med, at ’der er tale om en passioneret leder med hjertet på rette sted. Hun er en netværker af guds nåde og står i spidsen for en helt unik virksomhed. Anja har skabt et enestående rum for børnene, hvor de kan deltage i helt normale børneting som udflugter og fællesskaber, som deres sygdom ellers udelukker dem fra. Derudover har Siv også skabt et rum og fællesskab for forældrene’.

Desværre var Anja Toft Enderslev på grund af sygdom forhindret i at modtage prisen, så Dorthe Albrechtsen fra Børnehuset Siv var stand-in og tog imod diplom, buket og den traditionelle fiskestang – der følger med udnævnelsen.

Similar Posts