Furesø Erhvervsforening kårer Mikael Boutrup til Årets Torsk 2021

Tirsdag aften den 9. november kunne Furesø Erhvervsforening genoptage det traditionsrige Torskegilde på KolleKolle i Værløse efter sidste års aflysning. Her var godt 60 deltagere mødt op for at netværke, nyde en god middag, få et inspirerende foredrag, stille spørgsmål til de lokale politikere – og sidst men ikke mindst hylde Årets Torsk. En anerkendelse, som gives til en person eller virksomhed, der har gjort noget helt ekstraordinært for lokalsamfundet og erhvervslivet i Furesø.

Efter et års venten blev det endeligt muligt at udnævne Mikael Boutrup til Årets Torsk. En fortjent hyldest, som det også fremgik af formand for Furesø Erhvervsforenings Birgit Ritters motivation: ”Årets Torsk er en ildsjæl, med hjertet på rette plads. Det er en der tør, hvor andre tier. En, der handler, mens andre tænker”.

Birgit Ritter fremhævede også, at Mikael Boutrup har et blødende hjerte for sårbare, der har svært ved at passe ind og få et arbejde. Dem hjælper han. Han har med mere end 25.000 besøgende skabt Furesø Kommunes største event ’Store Flyvedag’ og som formand gennem 7 år i Furesø Erhvervsforening fik Mikael Boutrup samlet medlemmerne til netværk og mange arrangementer, øget medlemsantallet med 33% og etableret et godt samarbejde med kommunen, som videreføres i dag til gavn for både erhvervsliv og kommunen.

Senest har Mikael Boutrup skabt Furesø Iværksætterhus i Værløse, hvor små virksomheder får mulighed for at udvikle sig i et erhvervsmiljø, hvor lejerne sparrer med hinanden, spiser fredagsmorgenmad sammen og holder julefrokost, når restriktioner ikke lige kommer i vejen.

Det var en meget rørt Mikael Boutrup, der modtog hæderen, et diplom og den traditionelle fiskestang. ”Jeg er utrolig rørt over de fine ord. Jeg kaster mig ud i projekter, fordi jeg føler for dem og ikke kan lade være. Min datter siger, at jeg blev skabt med al fokus på et stort hjerte, men med de fine ord i dag, lader det til, at jeg også er lykkedes med at bruge hovedet ind imellem,” sagde Mikael Boutrup med et stort smil.

Similar Posts