Solveig Bisgaard blev Årets Torsk 2018: ‘Jeg er stolt og rørt’

Mandag aften overrakte Furesø Erhvervsforening den ærefulde ‘Årets Torsk’-pris til Solveig Bisgaard, formand for Furesø Industri, medlem af Furesø Erhvervsforening – og medejer af Simi A/S.

Traditionen tro fandt overrækkelsen sted på KolleKolle, og prisen gives til en eller flere personer eller virksomhed, der gør en ekstraordinær indsats for lokalsamfundet og erhvervslivet i Furesø. Igen i år var det et let valg. Så snart Solveig Bisgaard blev foreslået som kandidat, var der enighed i Furesø Erhvervsforenings bestyrelse.

”Ingen har som dig kæmpet for erhvervslivet i Furesø Kommune. Du hader uretfærdighed, og du har ingen problemer med at sige det højt. Så når kommunen træder lidt ved siden af, varer det ikke længe, før de har dig i røret,” motiverede Mikael Boutrup, formand for Furesø Erhvervsforening og tilføjede med et smil: ”Det siges, at du vist nok har en direkte telefonlinje til borgmesterkontoret.”

Mikael Boutrup fremhævede også Solveig Bisgaards store andel i det gode samarbejde mellem Furesø Industri og Furesø Erhvervsforening. ”Jeg vil også takke dig personligt for din hjælp, da jeg blev ny formand. Som erfaren formand i Furesø Industri, var du en stor støtte, og jeg kunne altid ringe til dig og høre, hvad der var god kutyme. Og glemte jeg at ringe, var du også klar med et hint eller to.”

Det var en tydelig rørt Solveig Bisgaard, som modtog diplom og fiskegrej, der følger med udnævnelsen til Årets Torsk. ”Jeg er stolt og rørt. Både af prisen, men også af det sammenhold og samarbejde, vi i dag har i erhvervslivet i Furesø Kommune,” indledte Solveig Bisgaard sin takketale. Hun sendte en tak til Furesø Industris bestyrelse for den opbakning, de har givet hende – og til den øvrige ledelse i Simi A/S, der tager slæbet, når Furesø Industris interesser kræver hendes fulde opmærksomhed.

Solveig Bisgaard sluttede med en kort status: ”Samarbejdet med Furesø Kommune er i dag meget bedre, og skal jeg nævne tre sager, jeg synes, vi kan være stolte af, så er det, at der nu er mere fokus på at købe lokalt, at der kom en fornuftig plan for Farum Erhvervspark, og at dækningsafgiften er blevet halveret.”

Similar Posts