Hvad skal Furesøs nye iværksætterhus og kontorfællesskab tilbyde dig?

Link til spørgeskema

Dette er en spørgeskemaundersøgelse for erhvervsdrivende i Furesø kommune – om interessen for et kontorfællesskab.

Undersøgelsen foretages af de 2 erhvervsforeninger Furesø Erhvervsforening (FUEF) og Furesø Industri (FI) i samarbejde med Furesø Kommune. Du skal afsætte ca. 5 minutter til at besvare alle spørgsmål. Det er meget værdsat, at du tager den tid, så vi får det bedst mulige datagrundlag at gå videre med.

Din besvarelse er anonym, med mindre du selv opgiver dit navn og email til sidst i spørgeskemaet. Vi vil opfordre til dette, da vi så kan sende alle bidragsydere resultaterne, når undersøgelsen er færdig.

I undersøgelsen indsamles udvalgte demografiske data, dine behov og krav til et kontorfællesskab samt dine ønsker til betalingsmodeller.

Undersøgelsen er åben for besvarelser i perioden 15. januar til 5. februar 2018. Del gerne linket med andre, men besvar kun spørgeskemaet én gang, selvom du måske får linket sendt flere gange fra forskellige kilder.

Når undersøgelsen er afsluttet bearbejdes svarene til en overskuelig rapport, som bliver offentlig tilgængelig omkring 1. marts. Undersøgelsen vil indgå i erhvervsforeningernes dialog med kommunen om udvikling af et attraktivt koncept for et kontorfællesskab i Furesø kommune.

På forhånd 1000 tak for din tid.

Link til spørgeskema

Venlig hilsen,
FUEF, FI og Furesø kommune

Similar Posts