Jan Laursen, sportsdirektør i FC Nordsjælland blev Årets Torsk 2023

Tirsdag aften den 10. oktober afholdt Furesø Erhvervsforening det traditionsrige Torskegilde på KolleKolle i Værløse. Her var 52 deltagere mødt op for at netværke, nyde en god middag, få et inspirerende foredrag ved ’løven’ Christian Arendt – og sidst, men ikke mindst hylde Årets Torsk. En anerkendelse, som gives til en person eller virksomhed, der har gjort noget helt ekstraordinært for lokalsamfundet og erhvervslivet i Furesø.

I år gik hæderstitlen til Jan Laursen til Årets Torsk. En fortjent hyldest til FC Nordsjællands sportsdirektør, som det også fremgik af Furesø Erhvervsforenings bestyrelses motivation, der blev præsenteret ved formand Kenneth Barenholdt og bestyrelsesmedlem Lars Carstensen:

”Årets Torsk er og har altid været en kulturbærer i sin organisation igennem de seneste 25 år. Han er en empatisk leder, der aldrig er for fin til at tale med alle i og omkring organisationen. Han er konkurrencepræget, men også en teamplayer, der inkluderer og tænker på andre. Han har været dygtig til at være forud for sin tid og har været med til at skabe en virksomhed, der har fået Furesø på Danmarkskortet – og som mange borgere og virksomheder er stolte af og følger tæt. Helt fortjent er Jan Laursen af landstræner Kasper Hjulmand kaldt for ’hjertet i FCN’.”

Jan Laursen er en travl mand, hvilket betød, at han ikke selv kunne modtage hæderen, da han er i Egypten for at indvie det nye Right to Dream fodboldakademi. I stedet modtog hans hustru Lene Laursen diplom og den traditionelle fiskestang, og hun takkede for udnævnelsen: ”Jan er stolt og beæret over denne anerkendelse på en 25 års vanvittig hård rejse fra lille lokal klub til en ’stor spiller’ med internationale perspektiver.”

Lene understregede, at Jans hjerteblod i FCN udleves med vægt på hans værdier. ”Det har givet ham et kæmpe netværk og mange personlige relationer. Jan er en del af noget større, derfor skal denne hæderstitel også deles med alle i FCN, der hver dag yder en kæmpe indsats”, afsluttede Lene med et smil.

Similar Posts