Furesø Erhvervsforening Academy inviterer til workshop i ‘Hvordan sælger du din virksomhed i de digitale og sociale kanaler?

Tid: Onsdag den 21. september 2022, kl. 8.00-13.00
Sted: Restaurant Furesøbad
Pris: 250,- kr. ekskl. moms

Hurtig tilmelding anbefales

Tilmeldingsfrist er den 19. september 2022 kl. 12.00

Tilmeld dig her

Kære medlem af Furesø Erhvervsforening

HVORDAN SÆLGER DU DIN VIRKSOMHED I DE DIGITALE OG SOCIALE KANALER?

Findes du ikke på Google – så findes du ikke!

Dette er ikke en påstand, men en sandhed.

Derfor er det vigtig at arbejde med både organisk og betalt SEO – samtidig arbejde med sociale kanaler som Facebook, Instagram, Snapchat mm.

For de fleste kanaler, er der mulighed for at få kunder med et minimums budget – oftest kun dine egne timer.

På kurset får du tilgange på hvordan du selv kan arbejde med ovenstående som takeaway’s i denne FUEF Workshop, der omhandler SEO & Sociale Medier

WORKSHOP
Vi gennemgår hvordan du skal arbejde med både SEO & SEM, hvilke systemer der giver mening i forbindelse med Søgeordsanalyser, både gratis og betalte versioner – samt modeller du kan arbejde ud fra på egen hånd.

Samtidig hvordan du kan arbejde med de Sociale Medier, hvilke medier der passer til hvilken målgruppe, og hvordan du selv kan arbejde med content der giver mening i forhold til dine Buyer Personas.

Der vil blive mulighed for at arbejde med nogle cases, så I bliver bedst muligt klædt på til selv at arbejde med det der hjemme.

UDBYTTE
Du vil kunne komme i kontakt med din målgruppe, både via Google og Meta universet, plus lidt til – du får forståelse af hvad der skal til for at få trafik din til hjemmeside, og din fysiske butik.

Kom og vær med på en workshop, der er til gavn for dig og din forretning.

Jahn Hermansen, grundlægger af marketingbureauet BASELABET er facilitator. Han har arbejdet med salg og marketing, både i den fysiske og digitale verden i de sidste 20 år.

Hvem står bag?
Furesø Erhvervsforening Academy entrerer denne gang med Jahn Fredrik Hermansen, strategisk rådgiver fra BASELABET. BASELABET er medlem af Furesø Erhvervsforening.

Hvis du vil vide mere om Jahn Hermansen, kan du se på hans LinkedIn profil: https://www.linkedin.com/in/jahnhermansen/ eller på https://baselabet.dk/ .

Tilmeld dig her

De bedste hilsner

Bestyrelsen

Similar Posts