Furesø Picnic Festival i weekenden 2. – 3. juni 2018

FUEF MEDLEMMER GÅR ALL IN PÅ ÅRETS PICNIC FESTIVAL

Igen i år har masser af Furesø Ildsjæle sat alle sejl til for at skabe picnicoplevelser, der samler familie, venner og gode kollegaer på tværs af generationer. I weekenden d. 2. og 3. juni er der skovtursinspiration ad libitum og flere af Furesø Erhvervsforenings medlemmer er involveret.

Så kom og mød dem i tilbagelænet picnicstemning og med stråhatten på skrå!

Lørdag d. 2. juni bydes der, i samarbejde med ”Smag på Nordsjælland”, på en ”Smags-Safari” i den gudesmukke naturpark Mølleåen, der ligger og gør sig til mellem Farum og Ølstykke.

Her kan man i dagens anledning møde bonden, madhåndværkeren og kokken i deres rette element. Hvorfor ikke starte dagen med at lukke hønsene ud i aspargesmarken på Stengården efterfulgt af en kulinarisk brunch i det grønne? Eller var det noget med en Urteskovtur, hvor man selv sanker vilde, spiselige planter og bagefter tilbereder vild mad over bål?

Frokosten venter på Møllehøj Kartofler & Grønt, hvor Bondens Frokost med friskhøstede grøntsager er kørt i stilling og på hjemturen er der dømt istid hos den Lille Isfabrik eller en sød jordbærpause.

Der er run på Picnic Festivalens traditionsrige jordbærpicnic på Rokkedyssegaard og har man selv siddet med sin jordbærkurv med alverdens bærlækkerier midt i jordbærmarken, forstår man godt, at den trækker stamgæster.

Er man helt vild i varmen, kan man hoppe på cyklen og tage med på en guidet tur til de største natur high lights og bedste cykelruter i Naturparken, med afstikkere til udvalgte gårdbutikker. Det foregår i godt selskab med en guide fra MTB Tours i førersadlen. Turen køres i moderat tempo og terræn, men er på i alt 40 km, så den kræver cykelben på min. 12 år.

Se ruten her:

Søndag d. 3. juni er der Store Picnicdag ved Furesøbad med GRATIS ENTRÉ for alle.

Traditionen tro er der lækre Furesø Picnicbokse med skovturs tapas, Picnic sejlads, musikalske krydderier, smagsprøver, workshops, morgen yoga ved søbredden (for hele familien), podwalks tilsat lokale røverhistorier m.v.

Kolle Kolle og elever fra Lille Værløse Skole giver en appetizer på projekt ”Skolen ud i virkeligheden” med inspiration til picnictapas, Skolehaverne byder på smagsprøver på mad over bål, børnene kan fiske deres egen grøntsag og lave en lille smagsprøve til familiens picnickurv. Vores Marked har fundet sine favorit picnicvine frem til anledningen og Baadfarten har igen lavet et par særture, hvis man foretrækker at nyde sin picnicboks fra søsiden tilsat et musikalsk krydderi.

Ja og så glæder vi os ekstra meget til at møde nogle af talenterne fra Right to Dream foldbold akademi, når der inviteres på picnicfodbold i strandkanten.

Vi  glæder os også til at løfte sløret for projekt ”Arbejdende kunstværk med farverig fantasi”.

Som noget nyt er det gamle veterantog ”Picnic Expressen” indsat på ruten København-Farum, så invitér roligt gæster med fra København.

Skulle der være nogle glade ildsjæle, der gerne vil give en hjælpende hånd som ”togværtinde eller -vært” eller på anden måde give en praktisk, hjælpende hånd, så kontakt endelig ”Picnic-Eva” på tlf. 21207585 eller ev@expoviva.dk

Se hele programmet her:

Husk at booke madoplevelser og ture i god tid (begrænset antal pladser)
https://picnicfestival.nemtilmeld.dk/

Og ellers så er det bare at pumpe cyklen og finde sommerhatten frem!

Vi er klar med picnic til lands og til vands, til fods, på cykel og frem for alt til fælles!
Velkommen udenfor i det grønne!

Similar Posts