Gratis online-meditation for Furesø Erhvervsforenings medlemmer tirsdag den 22. december 2020 kl. 9.00

Tid: Tirsdag 22. december 2020 kl. 9.00
Sted: Din computer

Kære medlem af Furesø Erhvervsforening

Kom i julestemning når Furesø Erhvervsforening inviterer til en gratis online meditationsseance med Lotte Vesterli tirsdag den 22. december kl. 9.00. Lotte har guidet live meditationer i mange år, blandt andet til meditationsgudstjenester i Hareskov Kirke og online til både små og store grupper.

Inden vi fordyber os i en lidt længere meditation på ca. 15 – 20 minutter, giver Lotte en kort introduktion til det at meditere, og hvordan vi kan bruge mini-meditationer i hverdagen til at flytte fokus til det, der er vigtigst lige her og nu. Du er velkommen til at deltage uanset om du er helt nybegynder – eller har mediteret i mange år 😊.

Derefter bliver I guidet gennem en meditation, hvor der bliver fokus på at give slip på stress og de frustrationer, der måtte være i år i forbindelse med de forskellige restriktioner, som gør, at der her i 2020 ”bliver rørt ved min gamle jul”.

Forberedelse: For at få størst udbytte anbefales det at finde et uforstyrret sted, hvor du kan sidde eller ligge komfortabelt. Og at du på slukker for notifikationer og telefonen, inden vi går i gang 😉.

Sådan deltager du

Benyt link eller adgangskode, som du har modtaget i nyhedsbrev fra Furesø Erhvervsforening – det er ikke nødvendigt at melde sig til på forhånd.

Similar Posts