Gratis seminar: Lær at lave film om din forretning

Onsdag den 25. oktober 2017, kl. 19.30-21.00 hos DANA i Værløse

Onsdag d. 25. oktober kl. 19.30-21.00 hos DANA holder kommunikationsrådgiver Peter Martin Søhuus og freelance fotograf Flemming Eiberg – begge med base i Furesø Kommune – et gratis seminar om at lave og bruge film til at promovere din virksomhed eller projekt.

Film er et populært medie, og det bruges mere og mere på hjemmesider og de sociale medier. Det er fordi film kan noget andet og mere end skriftlig og traditionel kommunikation. Peter Martin Søhuus og Flemming Eiberg har til sammen mere end 50 års erfaring med at producere video og undervise både nybegyndere og øvede i selv at producere video.

På seminaret vil de dele ud af deres viden og erfaringer. Du får mere at vide om, hvordan du kan lave film med tablet, smartphone og rigtig kamera – om brug af det øvrige udstyr, fortælleteknik, og hvad du kan bruge filmmediet til. De kommer rundt om, hvad de selv kan gøre, og hvad du måske skal have professionel hjælp til.

Så kom til gratis seminar, og lær hvordan du kan lave film om din forretning eller projekt. Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig hurtigst muligt på opslag på Furesø Erhvervsforenings markedsplads på Facebook (lukket gruppe for FUEF medlemmer) eller ved at sende en e-mail direkte til Peter Martin Søhuus: pm@fagkom.dk

Tid: Onsdag den 25. oktober 2017, kl. 19.30-21.00
Sted: DANA, Kirke Værløsevej 34, 3500 Værløse

Similar Posts