Vagtskifte i Furesø Erhvervsforening

Birgit Ritter overtager formandsposten i Furesø Erhvervsforening

Det bliver fremover Birgit Ritter, der står ved roret i Furesø Erhvervsforening. Det står klart efter det konstituerende møde, som bestyrelsen holdt tirsdag morgen i Iværksætterhuset på Ny Vestergårdsvej i Værløse.

Birgit Ritter afløser Eva Vedel, der forbliver i bestyrelsen
”Jeg glæder mig rigtig meget til det arbejde, der ligger og venter. En del af det bliver selvfølgelig en fortsættelse af de mange initiativer, der allerede er sat i gang”, siger Birgit Ritter, der har været med i erhvervsforeningens bestyrelse siden 2019.

”Vi kommer som bestyrelse til at have stor fokus på at skabe synergier – både mellem foreningens medlemmer, med kommunen og ikke mindst Furesø Industri”, lyder det fra Birgit Ritter.

”Eva Vedel har lagt meget arbejde i erhvervsforeningen det seneste år, så vi har som bestyrelse mange gode ting at arbejde videre med”, siger Birgit Ritter, der er selvstændig Master coach og stresscoach – og til dagligt holder til i Iværksætterhuset.

Eva meldte allerede i starten af året, at omfanget af opgaver var blevet for stort, og at hun ønskede mere tid til sin egen virksomhed.

“Jeg ser frem til en mere nedtonet rolle i bestyrelsen og overlader trygt stafetten til Birgit Ritter”, udtaler Eva Vedel.

Bestyrelsen i Furesø Erhvervsforening består af:
Birgit Ritter (formand), Kenneth Barenholdt, Steen Fosvig, Torben Bo Toft Christensen, Henriette Moos, Henning Kornbo, Tine Hessner, Eva Vedel, Camilla Hovard og Sofie Pihl.

Suppleanter er:
Birgit Pichat og Helene Holm Stolle.

Similar Posts