Furesø Erhvervsforening inviterer til online netværksmøde onsdag den 10. februar 2021 kl. 8.30

Tid: Onsdag 10. februar 2021 kl. 8.30-10.00
Sted: Din computer, Zoom app

 

Kære medlem af Furesø Erhvervsforening

Alle taler om det, men kun de færreste selvstændige har endnu kastet sig ud i at producere et webinar. Det kommende netværksmøde giver dig en kickstart til at komme i gang.

Men der er lektier

FØR netværksmødet vil vi bede dig bruge 1,5, time på at lytte til webinaret ‘Webinar om webinars – Sådan kommer du i gang’ af Maj Wiismann og Rasmus Lindgren.

Her får du – i et webinar-format – i et stille og roligt tempo svar på nogle helt basale spørgsmål, hørt om forskellige cases, typer af programmer/teknologi til at optage og distribuere et webinar, 5 fælder man kan ryge i, og gode råd før du går i gang.

Den sidste halve time er spørgsmål og svar fra de tilhørere, som overværende webinaret live. Dem kan man med fordel også lytte med på, da svarene rummer yderligere information og tips.

Link til ‘Webinar om webinars – Sådan kommer du i gang

På websiden ser du nedenstående og igangsætter webinaret på play-knappen.

På FUEF netværksmødet

Netværksmødet indledes med en præsentationsrunde af de fremmødte medlemmer, deres webinar-ideer og indsamling af spørgsmål affødt af ‘webinar-lektien’.

Derefter vender vi i plenum de spørgsmål, som webinaret rejser, fx omkring brug af teknologi og efterfølgende distribution – der sker jo hele tiden noget på den front.

Her har vi sparring fra vores ‘Allesammens Anders’ (foreningens webmaster og ekspert i digital markedsføring).

Derefter arbejder vi i mindre grupper med sparring på hinandens webinar-ideer i forhold til medlemmets specifikke forretningsområde.

Vi afslutter igen i plenum med at høre, hvilke ideer der er opstået, og om der kunne være koblinger på tværs af sparringsgrupperne til videre samarbejde omkring webinar-produktion.

 

Sådan deltager du

I vores nyhedsbrev har vi sendt link til tilmeldingssiden – og alle tilmeldte modtager direkte et link til Zoom mødet.

Vel mødt,
Bestyrelsen

Similar Posts