Invitation til inspirations- og netværksmøde: Cyklens år 2022 – vi cykler til arbejde

Tid: Onsdag den 20. april 2022, kl. 15.30 – 18.00
Sted: Furesø Rådhus, Multisalen og Kantinen

Læs mere her

Kære medlem af Furesø Erhvervsforening

Furesø Kommune, Furesø Industri og Furesø Erhvervsforening inviterer til netværksmøde, hvor temaet er, hvordan dine medarbejdere bliver sundere og i bedre humør ved at tage cyklen!

Folketinget har udnævnt 2022 til Cyklens år, og Furesø Industri, Furesø Erhvervsforening og Furesø Kommune har derfor arrangeret et netværksmøde med inspiration om, hvordan dine medarbejdere kommer op på cyklen. Vi har inviteret en af Danmarks førende virksomheder på dette område, nemlig Gubra i Hørsholm, der kommer og fortæller om deres omstilling, og vi har inviteret Cykelvæksthuset til at fortælle om, hvordan konkrete tiltag kan gøre en stor forskel.

To lokale cykelpendlere fortæller om deres erfaringer, den ene med vægt på sundhedsaspektet, og den anden med vægt på, hvordan en dagligdag med 2 børn og cykelpendling kan fungere.

Vi kommer også rundt om leasing og leje af cykler og til sidst bliver der trukket lod om 3 gratis rådgivninger fra Cykelvæksthuset. hvis din virksomhed vinder, kan I komme hurtigt fra start.

Tilmelding til mødet
Tilmeld dig til inspirations- og netværksmødet her: bovu@furesoe.dk.

Tilmelding til at deltage i lodtrækningen om de 3 gratis rådgivninger fra Cykelvæksthuset til Lene W. Hartmann på lwh@furesoe.dk, som også kan give yderligere info om arrangementet.

Mange venlige hilser
Birgit Ritter, formand for Furesø Erhvervsforening

Similar Posts